Wanted: Dead or a Wild

Uvek je vrelo popodne negde u svetu!

Uvek je vrelo popodne negde u svetu!

Wanted Dead or a Wild je prva igra iz slot serije DuelReels™. DuelReels™ se pokreće pojavom VS simbola na tabli, koji se proširuju u WILD opciju ako čine deo kombinacije koja plaća.

Wanted Dead or a Wild DuelReels™ karakterišu dva odmetnika koji se bore u duelu. Pobednik uzima sve, što u ovom slučaju znači VI – bez obzira ko pobedi, pobednički multiplikator se primenjuje na celu kolonu, povećavajući sve dobitke koji prolaze kroz multiplikator. Ako više od jedne WILD kolone deli istu dobitnu kombinaciju, njihove vrednosti multiplikatora se sabiraju i množe sa dobicima na isplatnoj liniji.

Bonus igra – The Great Train Robbery
Šta je dobar vestern bez pljačke voza? U Wanted Dead or a Wild ste pozvani u ovu epsku bonus igru. Svi Wild simboli koji dolaze su lepljivi i mogu biti deo bilo kog broja dobitnih kombinacija iznova i iznova. Napunite ekran lepljivim WILD simbolima i odvezite se kući sa velikim plenom!

Bonus igra – Duel at Dawn
Ništa ne govori „Zdravo“ kao klasična suprotstavljenost usred prašnjave glavne ulice, sa vratima salona koji škripe na vetru i nervoznim posmatračima koji proviruju iz uglova… U ovoj funkciji imate mnogo veće šanse da uđete u više VS simbola odjednom, potencijalno da ispunite ekran odmetnicima u duelu na do pet proširenih DuelReels™! Bilo koji pojedinačni Duel at Dawn spin bi mogao da izazove HAOS – vaš najbolji pogodak za maksimalnu pobedu!

Bonus igra – Dead Man’s Hand
Nakon što je sve rečeno i urađeno, mrtvi moraju biti položeni – ali to ne znači da je posao završen. Ova posebna karakteristika formira dvofaznu bonus igru. U prvoj fazi, cilj je sakupiti što više WILD simbola i multiplikatora u pripremi za drugu fazu Showdown. Tokom Showdown-a, svi sakupljeni WILD simboli se dodaju na nasumične pozicije na svakom okretu, pre nego što se akumulirani množilac primeni na sve pobede.

Bonus Buy
Aktivirajte popularnu funkciju kupovine bonusa da preskočite čekanje u salonu i krenete pravo na jednu od spektakularnih bonus plaćanja!

Podaci o igri
Volatilnost: 4 / 5
Wintype: 15 linija plaćanja
Max win: 12,500x
RTP: 96.38%